Κοσμος του Σκοτους

Breadcrumb Navigation

Ο Κόσμος του Σκότους θυμίζει τον δικό μας. Η ανθρωπότητα του κόσμου αυτού έχει την ίδια ιστορία με τον δικό μας. Οι κοινωνίες του έρχονται αντιμέτωπες με τα ίδια πολιτικά και οικονομικά προβλήματα όπως τις δικές μας. Συγκρούσεις κατακλύζουν τα δελτία ειδήσεων του. Η επιρροή της τεχνολογίας έχει αρχίσει να αποκτάει τρομακτικές διαστάσεις στις ζωές των κατοίκων του. Το περιβάλλον βρίσκεται πάντοτε ένα λεπτό πριν την ώρα μηδέν της κλιματικής αλλαγής και οικολογικής καταστροφής.

Η σειρά βιβλίων του Κόσμου του Σκότους (World of Darkness) εμφανίστηκε πρώτη φορά πριν 25 χρόνια, με την έκδοση του πρώτου παιχνιδιού Vampire: the Masquerade. Από τότε, ο ίδιος ο κόσμος και ο αριθμός αυτών που τον διαβάσανε και έζησαν με τους χαρακτήρες τους, μεγαλώνει συνεχώς.

Οι ομοιότητες μπορούν εύκολα να βαρύνουν το νου όποιου τις κοιτάξει για πολύ. Που βρίσκεται λοιπόν, αν υπάρχει, η μεγάλη διαφορά που θα ιντριγκάρει τον παίκτη να έρθει αντιμέτωπος με έναν κόσμο σε συνεχή παρακμή;

Στο σκοτάδι.

Εκεί όπου οι Βρυκόλακες μετατρέπουν πόλεις και κράτη σε πιόνια ενός αρχαίου πολέμου μεταξύ των Οικογενειών.

Στις μυστικές κοινωνίες των Μάγων, οι οποίοι μάχονται να διατηρήσουν την Μαγεία ζωντανή σε έναν κόσμο που τον πνίγει όλο και περισσότερο η εξάρτηση στην Τεχνολογία.

Ανάμεσα στις αγέλες των Λυκανθρώπων, των προστατών της Γαίας ενάντια στην πνευματική και περιβαλλοντική μόλυνση.

Η ομάδα του Greece By Night ελπίζει να καλωσορίσει νέους παίκτες στον τρομακτικό αυτό κόσμο, με έμφαση στις ιστορίες των χαρακτήρων των παικτών μας και όχι σε κανόνες και βιβλία.