Πως Ξεκιναω

Breadcrumb Navigation

Διαβάσατε τις εισαγωγές στο παιχνίδι, τους κανόνες, και τον Κόσμο του Σκότους, και έχετε μια γενική εικόνα για τα Θεατρικά Παιχνίδια Ρόλων. Μπορεί και να έχετε έρθει να παρακολουθήσετε ένα Ηλύσιο από κοντά, και θέλετε να συμμετάσχετε. Τώρα τι;

Η διαδικάσια για νέους παίκτες που θέλουν να παίξουν μαζί μας είναι απλή.

Επικοινωνία με την Ομάδα

Ο πιο άμεσος τρόπος για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας να συμμετάσχετε στο παιχνίδι, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail η να μας βρείτε στο Facebook.

Στην αρχική αυτή επικοινωνία, μπορείτε να μας εκφράσετε τυχών απορίες για το παιχνίδι και τον τρόπο διεξαγωγής του, να μας αναφέρετε την πόλη στην οποία ενδιαφέρεστε να παίξετε, καθώς και ιδέες για τον πρώτο σας χαρακτήρα. Ένα μέλος της ομάδας αφηγητών θα αναλάβει να σας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα.

Διαμόρφωση του Χαρακτήρα

Το Greece By Night είναι οι χαρακτήρες παικτών που το απαρτίζουν. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι οι παίκτες να πουν τις δικές τους ιστορίες, μέσα σε έναν τρομακτικό, βίαιο, και διεφθαρμένο κόσμο που θυμίζει τον δικό μας: τον Κόσμο του Σκότους.

Κάποιοι νέοι παίκτες μπορεί να αποθαρρύνονται από το παιχνίδι λόγω του όγκου πληροφοριών που πιστεύουν πως πρέπει να μελετήσουν και να σκεφτούν για να μπορέσουν να δημιουργήσουν τον πρώτο χαρακτήρα τους.

Γι’αυτό φτιάξαμε τον σύντομο Οδηγό για Νέους Χαρακτήρες ο οποίος διευκολύνει και απλοποιεί την διαδικασία της δημιουργίας νέου χαρακτήρα. Εκεί μέσα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μπορέσετε να ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Έγκριση από τους αφηγητές

Αφού έχει γίνει η αρχική επικοινωνία με τους αφηγητές της πόλης στην οποία θα συμμετάσχετε, και έχετε δημιουργήσει τον πρώτο χαρακτήρα σας, μένει η έγκριση από τους αφηγητές για να ξεκινήσετε.

Αυτή είναι μια τυπική διαδικασία για να δούμε ότι όντως ο νέος χαρακτήρας δημιουργήθηκε σωστά, και για να προτείνουν οι αφηγητές πιθανούς τρόπους σύνδεσης της ιστορίας του χαρακτήρα με αυτήν της πόλης.

Τέλος;

Συγχαρητήρια! Η δημιουργία του νέου χαρακτήρα σας ολοκληρώθηκε. Τα δύσκολα μπορεί να τελείωσαν για τον παίκτη, που μπορεί πλέον να ξεκινήσει το παιχνίδι. Αλλά για τον χαρακτήρα, αυτή είναι η αφετηρία μιας δραματικής, σκοτεινής, και πανέμορφης ιστορίας μέσα στον Κόσμο του Σκότους. Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στα τέρατα που υπάρχουν εκεί έξω, και μέσα σε όλους μας…