Εισαγωγη

Breadcrumb Navigation

Το Greece By Night είναι μία πανελλήνια ομάδα Θεατρικού Παιχνιδιού Ρόλων (LARP). Το LARP είναι ένα μέσο παραστατικής, διαδραστικής ψυχαγωγίας που έχει εξαπλωθεί σε όλο το κόσμο. Σκοπό έχει να λειτουργήσει ως πλατφόρμα, ώστε οι παίκτες να δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτήρα και να μοιραστούν με τους συμπαίκτες τους την ιστορία του.

Συνδυάζει δημιουργικά μια μορφή θεάτρου αυτοσχεδιασμού, συγγραφής, και cosplay, σε ένα περιβάλλον φιλικό και προσβάσιμο για όλους τους καινούργιους παίκτες ανεξαρτήτως εμπειρίας.

Σε κάθε πόλη αυτή η προσπάθεια συντονίζεται από έναν Αφηγητή. Ο Αφηγητής είναι ένα άτομο με αρκετή κατανόηση του παιχνιδιού, των κανόνων, και της ιστορίας, ώστε να παρέχει κάθε βοήθεια που οι παίκτες μπορεί να χρειαστούν σε οποιοδήποτε στάδιο του παιχνιδιού. Δουλειά του είναι οι κανόνες να λειτουργούν όσο πιο διακριτικά γίνεται, ώστε η έμφαση να δίνεται στην ψυχαγωγία και έκφραση των παικτών του Greece By Night.

Οι ιστορίες που θα δημιουργίσουμε μαζί θα ξετυλιχθούν στον Κόσμο του Σκότους, μια σειρά βιβλίων που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1991 και άφησε ένα από τα πιο μεγάλα στίγματα στην λογοτεχνία τρόμου και υπερφυσικού.

Σε αυτό το Κόσμο, ο οποίος φέρει τρομακτικές ομοιότητες με τον δικό μας, οι παίκτες θα κληθούν να δημιουργήσουν τα τέρατα και τα υπερφυσικά όντα που κρύβονται στις σκιές.

Θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ηθικές και πολιτικές επιπτώσεις των πράξεών τους, στη ψυχή τους και στις μυστικές κοινωνίες στις οποίες συναθροίζονται αυτά τα πλάσματα. Ο μεγαλύτερος φόβος αυτών των χαρακτήρων, θα είναι το τέρας που ένα βράδυ μπορεί να καταλήξουν να είναι…