Πολεις

Breadcrumb Navigation

Το Greece By Night δραστηριοποιείται σε δύο πόλεις μέχρι στιγμής, την Αθήνα και την Λάρισα. Κάθε πόλη διοργανώνει τις δικές της μηνιαίες συναντήσεις (τα Ηλύσια) και έχει τους δικούς της παίκτες και αφηγητές.

Ένας παίκτης από μία πόλη μπορεί να συμμετάσχει στα LARP events μίας άλλης, κατ’όπιν συνεννόησης με τον αφηγητή της πόλης στην οποία θα βρεθεί.

Κατά την διάρκεια του έτους, κάθε μία από τις δύο πόλεις μπορεί να διοργανώσει τοπικά Κονκλάβια. Απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα βαμπίρ της Ελλάδος (και πιθανόν γειτονικών χωρών) να παρευρεθούν σε αυτά τα event. Η ίντριγκα που εκτυλίσσεται στα Κονκλάβια ξεπερνάει κατά πολύ το τοπικό επίπεδο των Ηλυσίων, και θέτει το κλίμα για την αλληλεπίδραση μεταξύ των πόλεων για τους επόμενους μήνες.

Στην Αθήνα, τρεις Σέχτες μοιράζονται την εξουσία. Οι δύο υποστηρίζουν ότι έχουν αρχαία ιστορία στην πόλη. Η Κρυπτεία ευαγγελίζεται πως πάντα προστάτευε την Μεταμφίεση και τις Παραδόσεις, τιμωρόντας αμείλικτα και χωρίς δίκη τους παραβάτες τους. Η Εκκλησία τελεί ένα βλάσφημο συνοθύλευμα παγανιστικών και χριστιανικών τελετών. Το Άναρχο Κίνημα μετράει δύο αποτυχημένους Ξεσηκωμούς στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες

Η απουσία των Ομόαιμων της Λάρισας στο Κονκλάβιο της Θεσσαλονίκης δημιούργησε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την πόλη της Θεσσαλίας. Γνώριζαν κάτι που δεν μπορούσαν να ξέρουν οι βρυκόλακες των άλλων πόλεων, ή κάποιο ξεχασμένο κακό βρήκε την πόλη απροετοίμαστη; Περισσότερες πληροφορίες